Vandaag gaan we kijken naar jouw e-mail handtekening.

Als auteur ben je altijd op zoek naar creatieve en kosteneffectieve manieren om je boek te promoten. Een vaak over het hoofd gezien, maar krachtig hulpmiddel dat je dagelijks gebruikt, is je e-mailhandtekening. Deze kleine ruimte aan het einde van elke e-mail kan een verrassend effectieve manier zijn om je boek onder de aandacht te brengen bij een breed publiek.

Of je nu communiceert met collega-auteurs, uitgevers, lezers of zelfs in je dagelijkse professionele uitwisselingen, je e-mailhandtekening is een subtiel maar constant aanwezige promotietool. Met slechts een paar regels tekst en een link, kun je elke e-mail die je verzendt omzetten in een kans om je boek te promoten.

Onderaan deze pagina staat de checklist als JPG die je kunt downloaden en opslaan/uitprinten. Ik hoop dat je deze template nuttig vindt en dat het je zal helpen om meer zichtbaarheid en succes voor je boek te genereren.

Veel succes en plezier!
Esther

PS: Als je op zoek bent naar lezers en schrijvers, wil ik je van harte uitnodigen voor het Droomvallei Clubhuis op heartbeat. In deze inspirerende omgeving kan je altijd feedback of steun vragen, ook aan mij! ik help je graag. Klik op de link om een account aan te maken.
https://ledenomgeving.creatievetijdvoorjezelf.nl/invitation?code=D5E45B

Magische marketing master

Om auteurs te helpen met boekmarketing heb ik de magische marketing master ontwikkeld. Twaalf relevante modules die jou helpen om je boek meer zichtbaar te maken.

Alleen dit jaar nog verkrijgbaar voor de introductieprijs van € 247.

magiche marketing master

De checklist voor jouw e-mail handtekening