Laten we eerlijk zijn: niet elke auteur voelt zich als een vis in het water op sociale media. Zelf heb ik ook heel lang getwijfeld om aan social media te beginnen. Het idee om constant te posten, te reageren en jezelf online te presenteren kan lastig zijn. En dat is helemaal oké! Sociale media kunnen een krachtig hulpmiddel zijn, maar ook moeilijk, zeker als interactie met je volgers niet je tweede natuur is.

Daarom heb ik een handige checklist samengesteld, speciaal voor auteurs die vinden dat sociale media meer op een mijnenveld lijken dan op een podium. Deze lijst staat vol met praktische tips om je te helpen stap voor stap vertrouwen op te bouwen in je digitale interacties. Geen zorgen, ik houd het simpel, beheersbaar en – het belangrijkste – authentiek.

Of je nu net start met sociale media of gewoon op zoek bent naar een minder stressvolle aanpak, deze checklist is jouw hulpmiddel. Met kleine, haalbare stappen laten we die online wereld zien dat ook de stille stemmen iets krachtigs te zeggen hebben.

Natuurlijk mag je het ook hier delen:

Heb je vragen? Laat het me weten!

Veel succes en plezier!
Esther

PS: Als je op zoek bent naar lezers en schrijvers, wil ik je van harte uitnodigen voor het Droomvallei Clubhuis op heartbeat. In deze inspirerende omgeving kan je altijd feedback of steun vragen, ook aan mij! ik help je graag. Klik op de link om een account aan te maken.
https://ledenomgeving.creatievetijdvoorjezelf.nl/invitation?code=D5E45B

Magische marketing master

Om auteurs te helpen met boekmarketing heb ik de magische marketing master ontwikkeld. Twaalf relevante modules die jou helpen om je boek meer zichtbaar te maken.

Alleen dit jaar nog verkrijgbaar voor de introductieprijs van € 247.

magiche marketing master

De Checklist