Hoi,

Wat fijn dat je hier bent! Zelf ben ik altijd dol geweest op adventskalenders, elke dag een hokje open maken en maar kijken wat voor verrassing er die dag weer verschijnt.

Ik vind het dan ook erg leuk om nu mijn eigen feestkalender te hebben. Twaalf verrassingen om jou verder te helpen met de promotie van jouw boek. Tenslotte heb je het niet geschreven om stof te laten verzamelen. Je hebt jouw boek geschreven met een doel: dat mensen het kunnen lezen.

Zelf heb ik al vele boeken geschreven, voor zowel kinderen als volwassenen. Mijn laatste boek is zelfs gekozen tot een van de beste thrillers van dat jaar bij Vrouwenthrillers. Helaas heb ik daarna niet meer kunnen schrijven (door mijn chronische, amper te behandelen migraine) maar andere dingen kan ik wel: jullie helpen bij de boekmarketing.

Ik wens je er heel veel plezier mee.

Als het goed is, ontvang je automatisch de e-mailtjes.

Zo niet: laat het me weten.

Heb je vragen?
Dan lees ik het ook graag.

Tot snel!
Esther

PS: Als je op zoek bent naar lezers en schrijvers, wil ik je van harte uitnodigen voor het Droomvallei Clubhuis op Heartbeat. In deze inspirerende omgeving kan je altijd feedback of steun vragen, ook aan mij! ik help je graag. Klik op de link om een account aan te maken.
https://ledenomgeving.creatievetijdvoorjezelf.nl/invitation?code=D5E45B