Het is al weer dag 10 van onze feestelijke boekmarketing kalender. Ik hoop dat jullie er net zo van genieten als ik, want ik beleef er veel plezier aan om voor jullie dingen te verzinnen waarvan ik denk dat je er echt iets aan hebt.

Het is altijd goed en belangrijk om de interactie met de lezers aan te gaan. Stel een vraag en reageer op de antwoorden. Vandaag geef ik je 10 manieren hoe je interactie met de lezers kan opbouwen door middel van een quiz over je boek.

Wat ga jij hiervan toepassen? Deel je plannen en producten om elkaar te inspireren!

Heb je vragen? Laat het me weten!

Veel succes en plezier!
Esther

PS: Als je op zoek bent naar lezers en schrijvers, wil ik je van harte uitnodigen voor het Droomvallei Clubhuis op heartbeat. In deze inspirerende omgeving kan je altijd feedback of steun vragen, ook aan mij! ik help je graag. Klik op de link om een account aan te maken.
https://ledenomgeving.creatievetijdvoorjezelf.nl/invitation?code=D5E45B

Magische marketing master

Om auteurs te helpen met boekmarketing heb ik de magische marketing master ontwikkeld. Twaalf relevante modules die jou helpen om je boek meer zichtbaar te maken.

Alleen dit jaar (2023) nog verkrijgbaar voor de introductieprijs van € 247.

magiche marketing master

Interactie met de lezers