De feestdagen staan voor de deur. Voor velen is het een feestelijke tijd, maar we moeten niet vergeten dat het ook een periode kan zijn van reflectie, eenzaamheid, en gemengde gevoelens voor anderen. Als auteurs hebben we de unieke kans om onze boeken te gebruiken als instrumenten van verbinding, troost en hoop, ongeacht hoe onze lezers deze tijd van het jaar ervaren.

Met dit in gedachten wil ik graag een reeks social media berichtideeën delen, speciaal ontworpen voor de kerst- en oud en nieuw periode. Deze berichten zijn bedoeld om niet alleen je boek te promoten, maar ook om een boodschap van inclusiviteit en begrip uit te dragen. Ze erkennen de diversiteit in hoe mensen de feestdagen beleven en bieden steun aan degenen die het misschien moeilijk vinden.

Van posts die eenzaamheid tijdens de feestdagen adresseren tot berichten die hoop en positiviteit voor het nieuwe jaar uitstralen, deze ideeën zijn bedoeld om een breed scala aan emoties en ervaringen te omvatten. Het is een kans voor jou als auteur om diepe en betekenisvolle connecties te maken met je publiek, terwijl je tegelijkertijd je werk promoot op een respectvolle en empathische manier. Voor de mensen die in het Droomvallei Clubhuis zitten of in de boekmarketing groep op facebook, deel ze daar ook vooral!

Onderaan deze pagina staat de checklist als JPG die je kunt downloaden en opslaan/uitprinten. Ik hoop dat je deze template nuttig vindt en dat het je zal helpen om meer zichtbaarheid en succes voor je boek te genereren.

Veel succes en plezier!
Esther

PS: Als je op zoek bent naar lezers en schrijvers, wil ik je van harte uitnodigen voor het Droomvallei Clubhuis op heartbeat. In deze inspirerende omgeving kan je altijd feedback of steun vragen, ook aan mij! ik help je graag. Klik op de link om een account aan te maken.
https://ledenomgeving.creatievetijdvoorjezelf.nl/invitation?code=D5E45B

Magische marketing master

Om auteurs te helpen met boekmarketing heb ik de magische marketing master ontwikkeld. Twaalf relevante modules die jou helpen om je boek meer zichtbaar te maken.

Alleen dit jaar nog verkrijgbaar voor de introductieprijs van € 247.

magiche marketing master

Feestdagen inspiratie