Ik heb een leuke verrassing voor jullie: inspiratie voor je boekmarketing. In elk boek is een wereld verborgen, wachtend om ontdekt te worden door de lezer. Maar achter elk boek schuilt ook een auteur, vol passie, toewijding en dromen: jij dus!

Met dit unieke kaartdeck kan je op een creatieve manier verbinding te maken met je lezers. Elke kaart is ontworpen om het gesprek te stimuleren, nieuwsgierigheid op te wekken en een diepere band tussen schrijver en lezer te smeden.

Inspiratie voor je boekmarketing

Verken nieuwe manieren van boekpromotie, duik in verrassende marketingstrategieën en zorg dat je boek de zichtbaarheid krijgt die het verdient!

De kaarten in dit deck worden regelmatig vervangen. Dus ben je op zoek naar inspiratie? Schud de kaarten, kies er een en schrijf een berichtje voor jouw social mediakanalen of nieuwsbrief. En kom regelmatig terug om een ander of nieuw kaartje te trekken!

Wil je meer leren? Word een marketing master en zorg dat jouw boek NOG beter zichtbaar wordt. Twaalf belangrijke modules plus maandelijkse ondersteuning van mijzelf.

Veel plezier met je boekmarketing!
Esther, eigenaar van Droomvallei Uitgeverij

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *