De cursussen die ik heb ontwikkeld om jouw boek nog beter zichtbaar te maken, krijgen mooie reacties van de deelnemers.

Yvonne Kersten zegt het volgende:

Magische Marketing Master: zo zet je je boek succesvol in de spotlights

Vanaf het moment dat ik mijn manuscript van mijn psychologische thriller Verborgen littekens had opgestuurd naar de uitgever, realiseerde ik me dat ik me dit keer echt moest gaan verdiepen in marketing. Ik wilde er alles aan doen om dit boek in de spotlights te krijgen bij een groot publiek. Maar hoe doe je dat op een goede, aangename manier? Plompverloren steeds de kaft van je boek ergens op social media plaatsen wekt al snel irritatie op. Hoe dan?

Ik besloot de Magische Marketing Master cursus van Esther van der Ham te volgen. Esther is eigenaar van uitgeverij Droomvallei en weet als geen ander hoe belangrijk boekmarketing is. De cursus die zij heeft opgezet is super praktisch.

Elke module bevat een nieuw onderwerp. Van ‘wie is je ideale lezer’ tot ‘auteurs branding’ en van het schrijven van een persbericht tot het realiseren van signeersessies. Alles komt aan bod. De tips die je krijgt, zijn direct in praktijk te brengen. Wat eerst een enorm vervelende moeilijke klus leek, is voor mij nu heel duidelijk en makkelijk uit te voeren en, dit had ik nooit verwacht, leuk om te doen. Als ik er toch even niet uit kom, kan ik met al mijn vragen bij Esther terecht tijdens de maandelijkse co work sessie.

1 maart is mijn psychologische thriller Verborgen littekens verschenen. Ik blog, ik plaats berichten op insta, LinkedIn, facebook, heb een eigen auteursbranding, sta in kranten, signeer in boekhandels, presenteer in bibliotheken en sta met mijn boek op plekken waar mijn doelgroep aanwezig is. Want ik weet nu wie mijn ideale lezer en hoe en waar ik op een leuke, interessante manier mijn boek onder de aandacht kan brengen. Ik heb er enorm veel plezier in, want het mooie is: het werkt!

Hier lees je meer over de Magische Marketing Master. Je kunt ook een losse module volgen, je kunt zelf kiezen over welke module jij meer wilt weten. Bij een losse module kan je niet deelnemen aan de co work sessie waar Yvonne het over heeft.

review magische marketing master

Titia Schut zegt het volgende:

Deze cursus geeft je informatie over alles wat er bij boekmarketing komt kijken en daarnaast is het heel praktisch omdat je er meteen mee aan de slag kunt. Esther geeft veel voorbeelden waar je zeker enthousiast van wordt.