Het einde van het jaar nadert, een periode waarin velen van ons zich in de warmte van een goed boek nestelen. Voor mij was dat de reden om een verrassingskalender te maken.

Gedurende twaalf dagen kun je elke dag een vakje ‘openkrassen’ om exclusieve checklists, tips en andere bronnen te ontdekken die ik speciaal voor jou heb samengesteld. Dit alles is nieuw en door mij gecreëerd met de hoop dat het je echt zal helpen in je boekpromotie-avontuur.

Je kunt je inschrijven om dagelijkse links naar de nieuwe inhoud per e-mail te ontvangen, zodat je niets mist. De kalender begint op 1 december, dus wees erbij vanaf het begin!

Hier is de link naar de feestkalender: Feestkalender: Twaalf Dagen vol Verrassingen.

PS: de kalender staat open in de eerste twee weken van december 2023. Heb je de kalender gemist? Schrijf je dan in voor de gratis contentplanner en de nieuwsbrief zodat ik je er de volgende keer van op de hoogte kan brengen als ik weer een leuke verrassing heb.

Inspiratietip:

Of maak zelf eens zo’n verrassingskalender met achter elk luikje iets over jouw boek. Iets over jou, een stukje uit je boek, een mooie quote, een goodie die iets met je boek te maken heeft… ik maakte mijn kalender in wordpress.
Je kunt hier in ieder geval wel een goodie downloaden. Als voorbeeld voor jouw kalender en ook gewoon omdat het leuk is!

contentplanner v2

Schrijf je in voor de contentplanner en nieuwsbrief

Hier kan je je aanmelden voor de contentplanner en de nieuwsbrief. Veel plezier en succes ermee!


verrassingskalender

Haal het maximale uit de verrassingskalender

De feestkalender is niet alleen een bron van inspiratie, maar biedt ook praktische hulpmiddelen om je boekpromotie naar een hoger niveau te tillen. Hier zijn enkele manieren waarop je de producten van de kalender kunt benutten:

Checklists: Gebruik de checklists om je promotieactiviteiten te structureren en te organiseren. Ze helpen je om niets over het hoofd te zien en systematisch te werk te gaan.

Tips: Pas de tips toe in je dagelijkse boekpromotiepraktijk. Of het nu gaat om sociale media strategieën of het opbouwen van een mailinglijst, deze tips zijn ontworpen om directe resultaten te leveren.

Downloadbare bronnen: Veel van de kalenderproducten zijn downloadbaar. Print ze uit en gebruik ze als hulpmiddelen bij het plannen van je promotieactiviteiten, of bewaar ze digitaal voor gemakkelijke toegang.

Actieplannen: Sommige dagen bieden actieplannen die je kunt volgen. Deze zijn bijzonder waardevol omdat ze je een stap-voor-stap gids bieden om specifieke marketingdoelen te bereiken.

Interactie met de Community: Deel je ervaringen en successen met de kalenderproducten op social media of in onze community. Dit is een geweldige manier om te netwerken en te leren van medeschrijvers.

Vraag Om Feedback: Heb je vragen over hoe je een bepaald product het beste kunt gebruiken? Neem contact met mij op of vraag om feedback binnen de community. Samen staan we sterker!

Je bent van harte welkom in het Droomvallei Clubhuis op Heartbeat, een interactieve ledenomgeving voor lezers en schrijvers.

Door actief met de producten van de feestkalender aan de slag te gaan, benut je niet alleen mijn kennis en ervaring, maar versterk je ook je eigen vaardigheden in boekmarketing. Maak van deze kans gebruik om je boek zichtbaar te maken en je publiek te vergroten.

Heb je ideeën of suggesties voor toekomstige kalenderproducten? Laat het me weten! Jouw input is waardevol en helpt ons om nog beter te worden in wat we doen.

Veel succes en plezier, Esther van der Ham

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *