Vorig jaar was ik uitgenodigd bij het schrijversevenement “Boekgerei” om de workshop “Kickstart je boekpromotie” te verzorgen. Dat was echt superleuk! Heel veel enthousiaste schrijvers bleven aan de deur kloppen om te vragen of ze nog mochten aansluiten.

Ik kan dan ook nu al vertellen dat ik komend jaar weer als spreker ben uitgenodigd op Boekgerei, maar nu in de grote zaal. Dus ik zou zeggen: schrijf je snel in want het is echt de moeite waard! Het is leerzaam en een goede manier om te netwerken.

Zie ik je daar?

Dit is het programma:

11.00 uur: Inloop en informatiemarkt
11.30 uur: Opening
11.45 uur: Lezing / Masterclass door Anna Woltz, Nederlandse kinderboekenschrijfster en journalist die al vele prijzen won. Ze schreef 27 boeken die gewaardeerd worden door kinderen volwassenen. Vaak meeslepende, realistische en grappige verhalen met diepgang. Ze weet dus als geen ander spanning te brengen en vast te houden.
12.45 uur: Lunchpauze en informatiemarkt.
13.20 uur: Workshopronde: keuze uit ‘Schrijven Online’ en ‘Kickstart je Boekpromotie’.
13.55 uur: Workshopronde: keuze uit ‘ChatGPT’ en ‘Zelf spanning in je verhaal brengen’.
14.30 uur: Pauze en informatiemarkt.
15.00 uur: Lezing/Masterclass door auteur René Appel. Bekend van zijn misdaadromans die hij sinds begin jaren zeventig schreef, kreeg in 2021 de Meesterprijs ‘voor zijn belangrijke bijdrage voor de ontwikkeling van het genre’. Dus laat je kennis en kunde bijspijkeren door deze meester in de spanning.
16.00 uur: Prijsuitreiking wedstrijd ‘1e zin’ en afsluiting.
16.15 uur: Einde programma.
17.00 uur: Tot deze tijd napraten en informatiemarkt.

De toegangsprijs is 35 euro per persoon. Wil je er een lunch bij dan kost dit 12,50 euro extra waarmee je op 47,50 euro uitkomt (de lunch wordt verzorgd door De Hall |BurgerEI en Zakenlui Woerden). Houd hiermee rekening bij het bestellen van tickets via het Klooster Woerden: normaal of ticketprijs incl. lunch.

Allergieën of speciale dieetwensen kunnen uiterlijk maandag 3 maart 2025 voor 12.00 uur doorgegeven worden via info@kloosterwoerden.nl of telefonisch via 0348–42 30 66.

https://www.boekgerei.nl/kickstart-je-boekpromotie/

boekgerei magische marketing workshop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *